OBS! Bibelskola

Välkommen till OBS 15/16

OBS betyder ”Onsdags bibelskola Salemkyrkan” och vi i kommer under hösten och vårterminen träffas till bibelstudier i Salemkyrkan.  Temat kommer vara ”Den troendes auktoritet” som handlar om vilka vi är i Kristus, vad vi har fått och vad vi kan göra genom honom.b4552c35fc6f25ab755d413adcdd250e2beb7f42

Jesus säger i Matt 28:18 Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden och han fortsätter med att säga till sina lärjungar Gå ut i hela världen. De första lärjungarna gick ut  med en medvetenhet om att genom Jesus hade de fått makt och auktoritet att utföra och leva i Guds vilja. När Petrus och Johannes är på väg till templet i Apg 3 möter de en förlamad man och då säger Petrus till mannen: Se på oss! och vidare…silver och guld har jag inte, men vad jag har, det ger jag dig. I Jesu Kristi nasaréns namn: res dig och gå!” På samma sätt som Petrus visste vad han hade i Kristus behöver vi få uppenbarelse om vad vi har fått i honom. Vi tror att dessa kvällar kommer vi växa i vår kunskap om vad vi har fått i Jesus!

Upplägg:

Kvällarna är indelade i tre 40 minuters lektioner med paus för fika. Vi startar kl 18:30 och slutar 21:00.

När:

2 sep    Vår nya identitet i Jesus Kristus

14 okt    Vad är auktoritet? Jesus seger – vår seger!

4 nov     Kraften i Guds Ord och att leva av Ordet

9 dec     Vad innebär det att leva i och genom tro?

20 jan    Vi är i krig – vår position i Kristus

24 feb   Guds rike i konfrontation

16 mar  Vi är ett konungsligt prästerskap – kallade att vara huvud och inte svans. Ta ut ditt arv!

20 apr   Bön, fasta och kallad ut i tjänst

Du är välkommen att vara med och kan när som helst börja gå bibelskolan under terminen så än en gång varmt välkomna till spännande onsdagskvällar!