Norrlandskonferensen i Salemkyrkan 2-4 juni

Välkommen till Norrlandskonferensen!

När Jesus uppstod påskdagen, sprängde han alla begränsningar. 50 dagar senare, var det dags igen! När den helige Ande föll över de 120 i övre salen, då sprängdes in ny gräns, församlingen föddes och de troende blev aldrig mer de samma!

Med den helige Ande på insidan, får du kraft att riva varje mur, klättra upp från varje ravin och skaka av dig varje boja! Den helige Ande förändrar allt.

Välkommen till en underbar helg med Jesus då vi tror att du kommer att spränga alla begränsningar i ditt liv!

Vi i Salemkyrkan kommer att göra allt för att du skall trivas. God mat, härlig gemenskap och service.

19:00  Kvällsmöte Hans Marklund – direkt från väckelsen i Gamleby.

11:00 Seminarium Richard Svensson en av Sveriges mest uppskattade talare!

15:00 Möte Simon Ådahl, fått ett mandat i Sverige i vår tid, både sjunger och talar.

18:00 Crusade möte och festivalkväll: Tommy Lilja, vi tror att vad Jesus gör på PTL:s kampanjer sker i Sverige också. Lyssna till oförglömlig intervju med Nazanin – om hur Irans fruktade säkerhetspolis tog henne, med allt vad det innebär och Jesus öppnade fängelset, varje dörr och sände en ängel som körde taxi!

11:00 Gudstjänst Daniel Karlsson – värd för konferensen – predikar.

15:00 Sven Bengtsson – föreståndare i Skövde, på den plats Olov Skötkonung gav sitt liv till Jesus och där pingstväckelsens eld började. Sven berör på ett unikt sätt.

Hur hittar jag till Salemkyrkan?                                                                                                                         Kyrkan ligger i Mo som ligger ca 5 km från själva Nordmaling. Nordmaling ligger ca 5 mil söder om Umeå och ca 6 mil norröver från Örnsköldsvik Vi har två kyrkbyggnader, den ena ligger i själva Nordmaling, men där vi kommer vara under själva konferensen ligger alltså i Mo. Titta på kartan som du hittar här på hemsidan.  Om man kommer norrifrån svänger ni av vid avfarten mot Lögdeå och vidare till Mo, pågrund av vägbygge har vägen via Olofsfors stängs av så man tar alltsåinfarten mot Lögdeå istället.

Kommer du med flyg till Umeå tar du tåget till Nordmaling.  Vi gör vårt bästa för att sedan hjälpa dig med skjuts från Nordmaling till kyrkan. Hör gärna av dig vid behov av hjälp till Dan-Olof Lindberg 070-5107124.

Boende? Det finns lite olika alternativ i from av stugor, campingplaster, rum och hotel.

Vi har några enstaka platser vid kyrka där du kan stå med husbil eller husvagn.

Har du frågor kontakta Dan-Olof Lindberg 070-5107124.

Mat? Det kommer att serveras lunch, middag och annat från vårt Café som är öppet i samband med samlingarna.

Har du några andra frågor, tveka inte att höra av dig till Dan-Olof Lindberg 070-5107124.