Mission på hemmaplan

0

Välkommen till en helg där vi kommer lyfta mission bland våra nysvenskar vi har i vår närhet. Hur delar vi evangeliet? Vilka utmaningar, svårigheter och möjligheter har vi som kyrka? Hur kan vi som församling göra skillnad? Det och mycket mera kommer du få lyssna till denna helg i Salemkyrkan.

Vi gästas av Christian Mölk från Timrå Pingstkyrka som har fått välkomna och döpa många nysvenskar. Han kommer och delar med sig av sina erfarenheter. Christian besöker oss lördag förmiddag och eftermiddag.

Johannes Nestander en fantastiskt predikant som står i ett spännande församlingsbygge i Ersboda, Umeå,  ett område med många nationaliteter. Han predikar på fredagkväll. Efter gudstjänsten grillar vi tillsammans.

Stefan Biemark, från pingstkyrkan i Ö-vik. De har på ett praktiskt sätt fått vara med och göra skillnad på människor genom olika sociala instanser. Stefan är med från lördag eftermiddag och predikar på lördagkväll.

Daniel Karlsson, pastor i Salemkyrkan avslutar helgen med söndagens förmiddagsgudstjänst.

Alla är välkomna, inget anmälan eller kostnad för att vara med under helgen. Mission på hemmaplan_edited-1