Alpha

Vill du gå Alphakurs i Salemkyrkan? Kursen är en grundkurs i kristen tro och vänder sig till dig som är sökare, vill veta mer om den kristna tron eller är ny i tron och vill fördjupa dig.

Alpha-konceptet har funnits i mer än 30 år och har blivit en av världens största kurser. Idag finns Alphakurserna i de flesta kristna samfund och man räknar med att ca 24 miljoner människor har gått kursen. Läs mer om Alpha på Alphasveriges hemsida här.

En kurskväll består av  ett föredrag, fika  och samtal i smågrupper. Föredragen behandlar ämnen som: Vem är Jesus? och Varför skall jag be och hur? Hur leder Gud oss? Helar Gud idag? Vad skall vi ha kyrkan till?

Hör av dig vid intresse så bokar vi in dig till nästa kris.

Anmälan sker till Allan Lindgren allan.lindgren@live.se eller Gun Molander gun.molander@nling.nu