Alpha

Varje höst- och vårtermin finns möjlighet att gå en Alphakurs i Salemkyrkan. Kursen är en grundkurs i kristen tro och vänder sig till dig som är sökare, vill veta mer om den kristna tron eller är ny i tron och vill fördjupa dig.

Alpha-konceptet har funnits i mer än 30 år och har blivit en av världens största kurser. Idag finns Alphakurserna i de flesta kristna samfund och man räknar med att ca 24 miljoner människor har gått kursen. Läs mer om Alpha på Alphasveriges hemsida här.

En kurskväll består av  ett föredrag, fika  och samtal i smågrupper. Föredragen behandlar ämnen som: Vem är Jesus? och Varför skall jag be och hur? Hur leder Gud oss? Helar Gud idag? Vad skall vi ha kyrkan till?

Denna höst är Alphan redan igång men du kan redan nu boka in dig till nästa kurs vårterminen 2016. Vi återkommer om datum när vi startar upp

Anmälan sker till Allan Lindgren allan.lindgren@live.se eller Gun Molander gun.molander@nling.nu